Etiketter

, , , , , , , ,

Träningen idag var en lyckad stund *s*.
Jag körde fritt följ, som inte gick så bra sist, och hade en riktigt bra känsla och hans motivation var oklanderlig. Det finns fortfarande mycket att förbättra där men det tar sig.

Vi gjorde rutskick mot en vägg idag också fast jag hade inte rutan lika nära som förra gången. Eftersom jag är rädd om momentet som det är idag så vill jag vara försiktig så att det inte blir förstört för att jag förändrar och gör det för svårt från början. Förra gången så märkte jag att det blev konstigt för honom och det resulterade i att han tappade fart innan han kom in i rutan.
Då hade jag ca 1 m till väggen och idag ökade jag till ca 3 m. Vi får minska från detta.

Provade skiftena i zätat och jag är så imponerad över hans ordförståelse. Jag kan inte minnas när han gjorde ett fel skifte sist. Glad är ordet, det förstår han också 😉
Jobbar på snabbheten, paralelliteten, framföringen och förväntan och åter förväntan.

Det var ett tag sedan jag testade av vittringen men idag gjorde vi två stycken som funkade som jag förväntar mig.
Ett par gripande av apporten blev det också. Det behöver vi träna mer på.

Delade upp träningen i två korta pass idag för att hålla honom SUPER motiverad och det funkade.
Vi bestämde ju oss för att det inte skulle bli någon vila trots att vi känner oss lite i behov av det.
Receptet blir istället korta, intensiva och roliga pass som vi lägger in inte allt för ofta i veckan.

Vi avslutade hundträningen med lite simning på Hbg Djursjukhus.
Idag ökade vi på ytterligare lite. Han simmade utan flytväst hela tiden.
Började med 9 min och 1 min vila. Sen 9 min till och 2 min vila. Avslutade med ytterligare 5 min.
Han är så duktig. Han går själv upp för trappan till poolen och ställer sig på ”hissen” och när han ska upp så kallar jag in honom till hörnet där hissen är så ställer han sig fint så att jag kan hissa upp honom. Så söt min lille skrutt 🙂