Etiketter

, , , ,

Har haft lite funderingar kring min hundträning och mina mål med Chip.
Jag har haft ett slutmål i Landslaget sedan jag började tävla med honom.
För många kanske det är att sticka ut hakan lite väl mycket men jag vill påpeka att jag är väldigt ödmjuk inför den uppgiften.
Jag är realistisk men målvedveten på samma gång. Som person så måste jag ha mål med allt jag gör. Sikta mot stjärnorna och nå trädtopparna, minst.

Naturligtvis så har jag haft en hel del delmål på vägen och dom har jag nått både i sin huvudsak och i mitt tidsperspektiv, vilket jag inte kan känna mig annat än nöjd med.

Allt eftersom jag har nått mina delmål och stolpar på vägen så har det kommit nya delmål som till slut ska leda mig till mitt slutgiltliga mål.
För första gången så har jag börjat fundera på hur mina delmål från här till slutmål ska se ut.
Jag har inga direkta tvivel utan snarare bara funderingar. Jag kanske har låtit min realistiska sida ta över lite väl mycket.

Tanken var att jag från och med nu skulle satsa på rankingtävlingarna runt om i landet. Att fortfarande se det som en träning men att ta tillfället i akt att träna i dessa sammanhang.
Nu tänkte jag lite så att eftersom jag inte, ännu, kan mäta mig med den verkliga eliten så kanke jag inte behövde åka runt på alla utan kanske kunde nöja mig med dom som ligger lite i närheten och gneta på hemma på apellplan så länge.

MEN då kom en annan fundering…
Om jag är realistisk så kan jag ju verkligen inte mäta mig med den verkliga eliten. Framför allt så har det ju att göra med deras erfarenhet som sträcker sig långt över min.
Men hur ska jag någonsin kunna få deras erfarenhet om jag hela tiden bromsar mig själv.

Efter ett samtal med Lillemor Edström i förrgår så bestämde jag mig för att följa min plan, som har funkat hittills. Jag ska passa på att samla erfarenhet, knyta kontakter, lära mig nya saker och framför allt ha roligt på vägen.
Så länge som jag gör så gott jag kan, förbereder mig och Chip på bästa sätt så kan det faktiskt bära en bra bit på vägen.