Etiketter

, , , , , , , ,

Var och tränade i morse med Lotta P.
Tanken var att jag skulle kedja tre moment. Lotta fick bestämma vilka och det blev zätat, fjärren och fria följet, i den ordningen.
jag började med en ingång på plan, som jag fick göra om.
Sen skulle vi ta kedjan, fick göra om zätat. Så var den kedjan bruten.
Han var sprallig och ofukuserad. Det blev snett, vingligt och fel helt enkelt.
I fjärren började han med att flytta fram, mycket, från stå till ligg. Plus att han tänkte så mycket själv så att hans och mina tankar totalkrockade.
Fria följet var det enda som jag faktiskt tyckte han skötte bra trots lite små missar, som man egentligen kan skylla på mig.
Körde lite inkallningar också och döm om min förvåning, tror jag börjar få kläm på den. Trodde jag aldrig. Vi får utvärdera senare men just nu känns det bra.

Jaja, det blev en bra träning hur som helst, fast det inte blev som jag hade tänkt mig.
Det var ju tänkt som ett genrep för morgondagens tävling och genrep ska ju inte gå bra har jag hört. Men nu är det så att jag förmodligen kommer att stryka mig från tävlingen. Känner mig inte vidare upplagd och eftersom det gick så bra sist så känner jag att det inte behövs en tävling till.
Jag får fundera några timmar till ikväll men det lutar åt det hållet. I så fall blir det den första tävlingen som jag stryker mig ifrån , någonsin.

Efter min egen träning så skulle jag hjälpa en tjej med sin fina golden tik.
En riktigt härlig hund. Det var ett tag sedan sist jag hjälpte henne, på vissa ställe hade dom fastnat lite men på vissa kunde jag se en klar förbättring.
Hoppas att hon fick med sig lite tips som hon tyckte var bra. Ser fram emot att följa dom på sin resa mot toppen.