Etiketter

, , , , ,

Dagen började med hundträning.
Tyvärr hade jag lite inspiration för träning även idag. Men jag tog mig i kragen och gjorde lite nytta i alla fall. Jag har en plan nu att jag ska börja kedja moment, tävlingsträna.
Jag har inte gjort det riktigt så innan. Jag har kedjat men jag har berömt lite för frekvent, så det ska vi ändra på tänkte jag.
Idag kedjade jag fritt följ, rak inkallning och fjärr. Och jag inser direkt att detta ha vi stort behov av.
Bra position i ff, men bara halvbra kontakt. För mycket förväntan i inkallningen och ofokuserad i fjärren.
Möjligen påverkade jag honom lite negativt idag med min motivationsbrist men och andra sidan, ett så mycket viktigare kvitto.
Jag har nog hittat en nyckel till våra svagheter och då är det ju en förutsättning med en plan och det har jag. Vi börjar på botten och jobbar oss uppåt.

Efter träningen blev det bio med sonen, i det fina vädret…
Vi så Iceage 4. Måste säga att alla filmerna i den serien har varit fanstastiska och så även denna. Så många goa skratt åt dessa härliga kommentarer. Mycket sevärd.

Från bion begav vi oss till djuraffären för att shoppa lite kattmat samt byta Elias ganska nyinköpta inredning till sitt akvarium. Tråkigt nog hade den tappat färg.
Han fick bytt till sig lite ny inredning, växter och en ny mal. En stor fin mal, en sån har han länge velat ha.

Därefter en runda till Väla och hämta Elias telefon som varit inlämnad för lagning.
Passade på att shoppa lite också. Elias behövde ett par nya jeans, trodde jag. Jag behövde lite nya tröjor och så blev det nya prydnadskuddar till sovrummet.

Hem efter detta och städa och fixa till i akvariumet med de nya prylarna. Jättefint blev det. Ska se om det kan bli en fin bild på det i morgon.
Ner i tvättstugan och göra vad man brukar göra där. Middagslagning och sen lite tv-tid.
Lite trött  var jag tydligen efter detta för jag somnade gott i soffan i en liten timme.
Nu sitter jag här och inser att jag borde fortsätta min plikt i tvättstugan samtidigt som jag vill titta på Sherlock Holmes.

Go lördagskväll på er vänner.