Etiketter

, , , , , , , , ,

Idag blev det en blåsig träning på klubben. Chip var lika pigg som vinden *s*

Körde raka inkallningar med en väldig fart. Skulle prova att lägga in ett ställande eftersom vi inte gjort det på ett tag, och det är ju faktiskt tävling på söndag. Man kan väl säga som så att det inte funkade helt tillfredställande.
Några försök att få honom att stanna gjorde att vi faktiskt fick till det ganska bra, i alla fall med lite hjälp. Vi hinner ju träna på detta några gånger till innan helgen.

Tragglade lite fritt följ och döm om min förvåning, tragglandet ger faktiskt resultat 😉
Har känt att det har stått stilla lite, som det ju gör när man ”bygger om” moment, men nu känns det som att det går framåt igen. Fin kontakt och bra attityd.

Fjärren är ju också något vi tragglar. Men även där går det framåt, om än sakta. Han hamnar gärna lite snett eftersom han inte har vänster baktass låst och då blir det en liten vridning. Vi befäster våra kriterier och lägger upp momentet så att han i största möjliga mån lyckas. Jag har hittat ett ”säkert läge” så nu kör vi där och hoppas att han hittar rätt rörelsemönster.

Vittring gjorde vi också idag och äntligen fick han till en riktig 10 poängare. Bara att kryssa fingrar och tår att han håller den säkerheten till helgen.

Platsliggning med störning klarade han bra idag. Blir lite förgrymmad på mig själv för att jag tränar det för lite. Måste verkligen skärpa mig på det. Saken är väl att vi har tränat det så otroligt mycket förr när han hade problem att ligga stilla sen när problemet var löst så slappnade jag av lite. Dumt!

I helhet en inspirerande och bra träning. Vi avslutade med lite koordinationsövningar.
Han fick gå kavaletti över en stege och gå upp på bruksstegen. Lite väl bråttom men men stor glädje 🙂