Etiketter

, , , , , , ,

Oj, vilken händelserik första halva på dagen.

Det började med att jag fick besked från Talangtruppen, att jag inte kom med på vidare läger.
Jag har kännt det på mig redan sen första träffen i Ludvika. Självklart hade jag hoppats på en omgång till med alla dessa duktiga ekipage men vi träffas förhoppningsvis ute i landet någonstans.
Lycka till tjejer!

Sen bar det iväg till Höganäs för att hålla lite kurs för mina trogna kursare.
Jag åkte dit lite tidigare för att jag skulle hinna träna lite själv. Vi hade bestämt nere i hamnen på en gräsplätt. Medans jag höll på med min träning så kom det en man med två BC som gick lösa. Jag höll mig på avstånd för att inte störa dom men såg det som bra störning till Chip.
Dom passerar utan problem men sen när dom går förbi min bil så låter han en av sina hundar pinka på min bil. Naturligtvis ifrågasätter jag hur han bara kunde låta dom göra det.
Bråk uppstod på två röda sekunder. Han blev arg, hotfull och bar sig allmänt illa åt. Jag blev kallad både kapitalist, ockupant, muslim och jävla idiot. Sen hoppade hans hund på Chippen varpå galningen står och hetsar på sin hund ”Ta honom Jack, ta honom”.
Det slutade med att galningen drämde till mig över halsen sen kastade han iväg mina koner all världens väg. Chip fick ett pyttesår på läppen så trots allt klarade vi oss ganska bra.

Träningen  med mina ”elever” gick bra idag. Det går framåt för dom. Riktigt roligt *s*
Idag tragglade vi fritt följ och hittade bra nycklar. Lite hemuppgifter i form av kontaktövningar, störningsträning och gripande av apporten fick dom med sig.

Min träning var zätat idag. Bitar i det som vi behöver jobba på är paralellitet, fokus, upphämt, snabba distinkta skifte. Ja, det är väl typ allt *s*. Medvetenheten är väl i alla fall ett steg i rätt riktning?
Raka inkallningar och fritt följ var också med på agendan. Jag testade med att ha godiset i munnen. Jag har testat det förut men lagt av med det, men idag funkade det utmärkt.
Ska ta upp det igen och testa av.

På väg ifrån träningen körde jag in på Lager 157 och köpte lite kläder till Elias. En hoodjacka, tre långärmade t-shirt och två kortärmade för 750 kr. Bra fynd tycker jag *s*
Nästan hemma körde jag in om och bokade ”simskola” till Chippen. Första tillfället om en vecka.

Ganska bra marscherat på en halvdag va?