Etiketter

, , , , ,

Eftermiddag och kväll har tillbringats mest i soffan.
Lite vila efter Sofiero och sen blev det läxor och nu tv med skräpmat för familjen. Riktig söndag 🙂

Har haft huvudet full med funderingar också, vem blir inte trött av det *s*
Vill hitta en lösning, ett sätt att träna på detta som var våra svagheter idag.
Känns som att ena sidan att se på det så har jag ett problem och andra sidan så har jag bara brist på erfarenhet. Antagligen och förhoppningsvis så är det en blandning av dom båda.

Jag har ledigt en vecka nu, eller rättare sagt jobbar bara lite, så nu ska jag försöka att förbereda Chip på bästa sätt inför rankingtävlingen i Forserum. Bästa sättet som jag hinner på en vecka. Jag inser att dagens störning är ganska kopplat till just utställningstävlingar, svåra att återskapa men och andra sidan inte så vanligt förekommande.

Jag försöker att inte lägga för stor vikt vid dagens resultat men tar absolut med mig kvittona jag fick. Tyvärr har jag ingen bytesrätt på denna sortens kvitto men jag får väl se det som ett öppet köp. Det kommer ju tillfälle igen där vi får prova våra färdigheter.
Kan jag inte återskapa just dessa situationer så får jag ”utsätta” oss för andra, liknande.

Störning bakom honom på gruppmomenten var ett kvitto. Det ska vi träna på i veckan.
Träna 90 gr skick till rutan med störande koner på plan. Ska vi träna på, men inte denna veckan.
Dirigeringsapportering med rutan precis sidan om kan nog vara nyttigt också, men inte nu.

Sen har vi ju då allt det där andra som vi kännt till länge, det ska vi också fortsätta att peta på.
Vi får helt enkelt träna mer *s*

Har en plan att jag ska ta en tävling till i oktober sen förhoppningsvis talangtruppen i november. Efter det har jag förhoppningsvis råd med en liten vila. Chip ska få vila från lydnadsträning ca 1 månad, eller kanske 2. Sen tar vi tag i det igen.
Med nya krafter och striktare kriterier. Börja om lite. Så får det bli!