Etiketter

, , , , , , , ,

Jaha, då var det måndag.
Sista veckan innan semester börjar med ledig dag.
Ledig från jobb vill säga men ganska mycket på schemat ändå.

Började dagen med hundträning, såklart *s*
Idag hade vi, enligt oss, bättre hundtränarväder. Härligt att känna igen sin hund igen.
Vi körde vårt fria följ. Man kan känna tydligt hur fort han trillar in i gamla fotgåendemönster. Igår körde jag ett mer tävlingsmässigt fritt följ, än jag gjort tidigare, och då fick jag påminna honom om mina nya kriterier idag. Men han kom fort in i det ”nya” igen. Bara att köra på.
Körde tempoträning i inkallningarna. Starter och jämnt tempo är kriteriet. Känns som att tålamod är en dygd, men det ger resultat.
Efter gårdagens träning insåg jag att vi behövde träna mer stadga i fjärren. Idag hade vi dock inga problem med det men vi drog ut lite mer på skiftena för att få lite mindre av hans ”kan själv”.
Han gjorde en utomordentligt bra vittring idag, klockrent. Hopp-apport klarade han idag utan islag. Ställande och sättande under gång var också bra.

Tänk vad vädret spelar roll för min lille Chip. Igår en medelmåttlig träning- idag en alldeles lysande. Nu blir det ingen mer träning förrän på lördag, tidigast. Förutom lite fix på mattan här hemma kanske.

Resten av dagen blir tillägnat tvättstuga och en liten shoppingrunda. Sen ska Elias till Båstad för att därifrån åka med mormor till Rörö i några dagar. Jag passar på att fixa mina naglar när jag ändå är där. På hemvägen kanske jag kör förbi Gunilla och kollar på deras vallträning.
Ja, det blir ju kväll en sån här dag också så mer än detta hinner jag nog dåligt med.

Och ni som läste mitt inlägg igår… Det blev samma fenomen med tvättstugan idag. Hopplöst!