Etiketter

, , , , , , , , ,

Då har man klarat av träning på klubben idag.
Även städat av här hemma lite och nu ska jag bara ta tag i tvätten, handling och lite matlagning.
Har lovat Elias tacos ikväll, gott gott.
Just nu har Elias sin kompis Leo här. Han är i Hbg och hälsar på, första gången sedan han flyttade till Göteborg. Härligt att se glädjen i Elias ögon när han ringde.

Träningen idag då…
Idag körde jag genom hela elit programmet för första gången på en månad. Uthålligheten var det inget fel på men han var en liten medelmåtta idag. Även om det inte var soligt och hett idag så kände han nog av värmen ändå. Det är bara så det är.
Jag använder dagens träning som kvitto på vad jag ska lägga krutet på fram tills nästa tävling, om två veckor.
Det blir extra fokus på fjärren, dirigerings apporteringen och vittringen. Vill tillägga att jag tycker att zätat funkar bättre och bättre, alltid något. Naturligtvis jobbar jag vidare på fria följet. Fortsätter där vi börjat och inser att slutet ligger i framtiden.

Just nu när jag sitter här och skriver blir jag sugen på ett pass till *s*