Etiketter

, , , , , , , , , ,

Lite träning idag på klubben med gänget.

Det började lite ofokuserat. Testade att köra utan uppvärmning, bara rakt in på plan. Det brukar visa ens svagheter och så även idag. Det var ingen överraskning att fokuset i fria följet brister ibland.
Vi startade med frittfölj följt av zätat. Därefter körde jag inkallning, på mitt eget lilla vis, utan ställande och läggande. Sen blev det vittringsapportering och rutan.

Tyckte nog egentligen inte att något gick riktigt bra idag…
I fria följet var han ofukuserad. Något ofokuserad i zätat också vilket gjorde att han inte satte sig på första skiftet. Inkallningen jobbar jag just nu bara med tempot och det har han om jag lockar med något, men nu har jag kommit till punkten där jag vill att han ska förvänta sig belöning utan att han ser den. Det går sådär men jag har en plan som jag jobbar efter.
På vittringen tog han rätt pinne idag och det nöjde jag mig med. Detta moment måste jag träna varje pass om han ska funka optimalt. Nu har jag inte gjort det så då blir han lite rostig. Bara att köra så kommer han in i det igen.
I rutan nosade han och fick en tillsägelse som resulterade i en tjuvstart på inkallningen.

Ja, det är väl ungefär såhär jag kan förvänta mig att det ska gå när jag inte har kört hela moment på flera veckor. I morgon gör vi det igen och ser om han har vaknat till *s*