Etiketter

, , ,

Det var den lugna söndagen det.
Började dagen med en snabbträning med Lotta P. Vi körde störning vid gruppmomenten. Behöver påminna honom lite om våra kriterier.
Sen ville jag testa gripande av apporterna när han var ouppvärmd och het. Det krävdes några gånger innan han förstod vad jag var ute efter. Gjorde därefter en svårare dir. apportering där apporten som han skulle ta låg lite gömd i gräset. Jag fick stoppa honom när han , ganska givet, gick på den i mitten och det var inga problem att dirigera om. Skönt att veta att plan B fungerar.
Körde fritt följ med en väldigt närgången ”tävlingsledare”, inga problem det heller.
Vittringen klarade han fint trots att vi lade den till höger i raden. Kom på att den har hamnat till vänster lite väl många gånger.
I fjärren idag var det lite mycket ”tänka själv” så där fick det bli lite påminnelse på stadgan.
Känns som att jag har koll på läget i alla fall.

Efter träningen blev det en runda till Väla. behövde byta mitt Sverigelinne som jag köpte förra veckan och komplettera lite inför vår lilla trip på onsdag. Shoppade lite presenter till Elias klasskamrat och min älskade syster yster som kommer idag.

Lite städning och soffmys ska man väl också få in innan syrran kommer sen blir det hämtmat på Big Buddha. Väldigt seg känner jag mig nu. Borde hunnit mer än jag gjort idag men den känslan känner jag igen. Vi får ta det en annan dag.