Etiketter

, , , , ,

Ännu en lyckad lydnadsträning till handlingarna.
Tränade med Lotta P och Thomas. Gott gäng.

Idag fick jag mig en omgång i det fria följet. Dom var påpassliga med alla mina ”dubbelkommando”.
Jag säger det inom situationstecken eftersom det inte är några medvetna grejor jag håller på med men i alla fall är dom där. Men det blev lärorikt så nu har jag i alla fall lite mer koll på det.
Filade lite på zätat. Där är det snabba läggande och sättande som jag vill förbättra.
Hoppet, hur ligger det till med det egentligen? Tja, han utför allting bra förutom att han är i hindret en smula. Inte ok! Men idag kom vi på att det kanske hjälper lite med en avsprångsbräda framför för att han inte ska bli så flack. Ja, vi får testa vidare med det.
Sen gjorde vi en vittring. HERRE JÖSSES vad bra den går nu. Jag är så glad för detta. Han är så säker att jag, i stunden innan jag har kollat, tror att det måste vara fel pinne. Så säker så det är inte klokt 🙂 Stolt och glad matte.
Vi avslutade med två rutskick, nästan som en belöning eftersom den är så rolig. Den gick bra och var rolig även idag.