Etiketter

, ,

Nu börjar nedräkningen!

Elias räknar ner till skolavslutningen och jag till SM.
Elias har bara 4 dagar kvar i skolan. I morgon är dom lediga för att lärarna har kompetensutveckling. Naturligtvis tycker han att dom kunde lagt den på måndag och att dom kunde slutat nu på fredag istället men så blev det inte. Det blir en sönderhackad vecka med två lediga dagar mitt  i, inte heller fel. Skolavslutningen är nästa tisdag så hur som helst är det nära nu.

Min SM nedräkning har också börjat. Det är lite och tänka på när man ska vara borta en liten vecka.
Träningen är upplagd och planerad. Lite samtal är tänkta att jag ska ringa. Tvättid är bokad och packningen är nästan genomtänkt.
Ja, det är inte så mycket jag kan göra ännu, bara att ta en dag i taget, men huvudet fullt av planeringstankar kommer det nog att vara fram tills.

Nu startar vi en bra vecka! Ha det gott!