Etiketter

, , , , ,

Igår var det dags för mitt lilla SM-genrep.
Goa vänner ställde upp. Två domare, en tävlingsledare och en filmare.

Jag är väldigt nöjd med hur det gick. Vi har våra svagheter, dom känner jag till, men det var en positiv Chip som gjorde sitt bästa. Han känns jämn och stabil i momenten. Han känns väl genomtränad utan att för den delen vara övertränad. Mitt upplägg hittills känns bra.

Igår fick jag ett kvitto på vad jag ska polera till till SM.
Vi behöver träna mer gruppmoment, JAG ska tänka mig för hur jag går i fria följet, fortsätta gneta på Z:at och inkallningen.
Men han gjorde en grymt bra vittrings apportering, kan inte vara mer nöjd. Jag är också nöjd med fjärren, trots att han trampade lite, där han hade bra tempo i skiftena. Rutan känns väldigt stabil och han har en bra anslutning till mig.
Ja, ni märker att jag är ganska nöjd 🙂 Kolla filmen så får ni avgöra 😉