Vilken sommardag det blev idag 🙂
Och med det en ganska varm träning. Det är bra tycker jag, han ska härdas i värmen. Jag inbillar mig att det är enda sättet att få honom tåligare och mer uthållig.

Vi körde rutan. Han missade första gången för att han sprang till fel kon. Jag hade satt ut koner till Z:at och han siktade på en av dom. Bra kvitto! Mer kluriga skick med luriga koner 😉

Inkallningen hackade vi i bitar. Körde korta delar och fokuserade på farten. Avslutade med en lång rak inkallning. Detta är samma slipande som vi gjort innan, känns bara som att vi ska underhålla detta.

Idag körde jag dirigerings apportering med Elias hjälp. Det är ju i detta moment som farten till konen sviktar. Med hjälp av sonen så fick vi till lite konkurens med apporten. Då får han fart 🙂
Kan jag få det tänket att stanna i hans motivation så bkir det bra. Vi har nyss börjat med detta sättet så framtiden får utvisa.

Fjärren blev påtagligt påverkad av Chips värmeslag. Två dk och noll tempo. Bra kvitto! I värme kommer jag att träna på kortare avstånd och verkligen peppa honom och motivera honom att jobba på.

Blev dirigerad i det fria följet. Här däremot överraskade han mig. Han följde fint med och höll sin position. Inget släpande utan t.o.m på gränsen för långt fram i språng marsch. Det kan ju såklart bero på att skallen sviktade men i vanliga fall brukar han släpa i såna här läge.

P.g.a värmen blev det en ganska kort träning men den var intensiv ändå. Kändes som att vi fick mycket gjort.
I morgon ser jag fram emot träning i Laholm med Philippa och Kelly. Kanske det till och med blir en film på ”eländet”. Hahahaha… jag bara skojade. Är själv lite spänd på att se om det ser lika bra ut som det känns. Upp till bevis 😉