Oundvikligt så funderar jag ganska mycket på SM i dessa tider.
Jag funderar mycket på om jag kommer hinna träna tillräckligt mycket.
Kan jag förbättra fram tills eller ska jag bara formtoppa det vi redan har?

Av någon märklig anledning så känner jag alltid inför en tävling att jag inte har tränat tillräckligt. Jag får alltid känslan när jag kommer till en tävlingsplats att jag vill vända och köra hem igen.
Ofta känner jag att jag nog inte egentligen kan det här med hundträning, i alla fall när jag tittar och lyssnar på hur andra gör. Undras om någon ska komma på mig?
En snäll klubbkamrat sa idag ”Mig har du helt klart lurat i alla fall”.
Tack söta du 🙂

Prestationsångest kanske det kallas.
Jag ska intala mig själv, gärna varje dag flera gånger, att jag kan detta. Jag har tagit mig hit själv och jag har VÄRLDENS BÄSTA HUND. Dessutom är jag jättenöjd att jag har tagit mig dit över huvud taget.
Kör min systers ord till mig som ett mantra ”Gör som du brukar bara”.
Framförallt vi ska bara åka dit och ta det som vilken tävling som helst och bara ha KUL.