Så jobbeveckan är avklarad för denna gången och en långhelg stundar. Massor att göra så att det blir till att pressa in lite vila också men det ska nog gå bra.

Jag har idag fått klart för mig att det bara är drygt 1½ månad kvar till SM.
Fick en uns av stress i magen vid blotta tanken. Klart att jag har haft koll på datumen men ibland blir man obehagligt överraskad av hur fort tiden går.
Att strukturera upp min träning känns som ganska tvunget nu. Men, jag ska göra som jag gör bäst, det har funkat hittills, köra på känsla. Kanske inte alltid bästa valet men faktum är att jag kan inget annat. Det är så vi har tagit oss dit vi är idag och varför ändra på ett vinnande koncept =)

Klart att jag har en plan, jag ska bara ta tag i den. Hade ett givande samtal med Matilda idag där jag kunde bolla och bekräfta lite tankar. Tack för det =)
I morgon tar vi tag i det. Kör på som planerat och ”gör som vi brukar”.