Jaha, hur blev då min ”lediga” måndag?
Jo, det har inte direkt varit något problem att få tiden att gå.

Dagen började med pappersarbete, som slutligen tog ”bara” fyra timmar. Puuhhaaa…
Det var allt från brukshundklubbs papper, bostadsrättsföreningens göremål och företagets såklart.
Lite diverse rensning och iordningställande. Ett antal samtal och vips så har det gått fyra timmar.

Självklart har jag hunnit med lite hundträning också.
Märks tydligt att han har tappat i uthållighet nu när han har vilat och värmen på det gör sig märkbart på känn. Men det är ju bara att köra på, det kan ju inte ligga långt borta =)
Vi körde gripande av apporten och fasthållning när han kommer in vid sidan. Språng marsch, konskick och fjärr. Vi avslutade med vittring som han gjorde klockrent, 2 ggr =)

Sen bar det iväg till salongen, i Båstad, för att fixa mina egna naglar. Det var i stort behov. Kände att det skulle bli svårt att få tid till det i veckan så det var lika bra att få det fixat. Kommer bildbevis sen.

På hemvägen blev det en runda till Väla. Jag provade dom gröna byxorna i en storlek mindre, tveksam om jag ska eller inte. Känns som att jag ligger mellan två storlekar. Hmm… Får fundera på det. Snabbis in om Maxi så att vi fick fylla på skåpen lite.

Nu har jag landat i soffan. Ganska nöjd med dagen. Stannar här resten av kvällen och laddar inför morgondagens kurs =)