Jaha, idag som så många andra dagar har jag inte fått gjort så mycket som jag egentligen tänkte mig.
Förmodligen är jag helt enkelt för långsam eller för lat.

Vi var en sväng på Väla i alla fall. Elias sistköpta skor behövde reklameras. Två av hans byxor har också gjort sitt så det blev ett par nya till honom. Och en bonuströja, för den var så billig, men fin =)

Och äntligen hittade jag mina färgglada byxor som jag letat efter, men det finns det redan ett inlägg om.

Utöver detta så håller man på i tvättstugan, som det sig bör en lördag. Dessutom har jag vikt förra veckans tvätthög. Gjort fritt för den nya =)
Jag var en runda på klubben i morse och tränade med Chippen för första gången sedan han blev halt.
Hältan verkar vara borta men det blir till att ta det lugt en vecka till så att den inte kommer tillbaka. Inga springmoment eller bollbelöningar som innefattar ruscher, så ska det nog gå bra hoppas jag.
Idag blev det lite fritt följ och fjärr, imorgon planerar jag lite störningsträning.

Jag har också suttit med planeringen inför klubbens tävling den 1 maj. Jag ska dirigera 1:an och 3:an, min första gång. Känner mig nöjd så här långt. Hoppas att någon på klubben ställer upp som försökskanin i morgon eller på måndag.

Imorgon får jag ta tag i det som jag inte ”hann” idag. Ingen som bryr sig mer än jag…