Träningen idag bestod mest av att bara ha kul.
Vi körde lite ”tävling” till konen. Konskicket till rutan är inga problem där går det som tåget. Men konskicket till apporteringen är det sämre med. Jag tror att det har kommit av att jag har rättat till honom vid konen i dessa moment några gånger.
Från konen till apporten är det bra fart och lika så in till mig.
Jag har klurat en del på hur jag ska komma till rätta med detta, just vid dirigerings apporteringen, och har en plan som jag ska verkställa på fredag.
Jag ska ställa upp precis som om det var en dir. apportering. Ha en ”tävlingsledare” som lägger ut apporterna men sen ska jag skicka till rutan. Göra samma procedur en gång till och skicka på apporterna.
Jag hoppas att hans ovisshet på var jag kommer att skicka honom gör att han har samma fart till konen varje gång.
Vi får se, time will tell.

Gripandet i apporterna fräscahade vi upp lite också. Har inget att klaga på där egentligen, missar lite ibland men oftast gör han det väldigt bra.

Vi körde vittringen också. Den börjar komma tillbaka till vad den var innan. Han tar rätt pinne men fortfarande med en viss osäkerhet. Letar lite ”på” dom andra apporterna. Vi gnetar på där.

Kontakten i det fria föjet tar sig tycker jag. Nu kör vi raka sträckor och ett par svängar med fin kontakt. Ska fortsätta där med störningsträningen också.

Igår på tävlingen hade vi dåligt tempo i inkallningen så det får vi fortsätta på. Starterna var bra men sen sackade han efter. Självständig kan vi nog kalla det =) Får bli ett gäng raka inkallningar så ska det nog rätta till sig.

Allmänt från gårdagen så känner jag att jag verkligen måste träna på mina ingångar på plan. Måste bestämma mig för vilka kriterier jag ska sätta på det och vilka kommando jag ska använda mig av.

Hinner jag det tills på söndag? Hahaha, förmodligen inte…