En dag med mycket känslor i omlopp.
Jag ställde upp som lagförälder i Elias handbollslag för ett tag sedan.
Egentligen så tyckte jag väl redan att jag hade tillräckligt att göra med annat men Elias ville så gärna och för barnens vilja är man ju svag.

Jag fick reda på att jag skulle vara länken mellan föreningen och killarna. Men jag trodde kanske att informationen skulle komma till mig inte att jag skulle behöva söka den själv. Trodde inte att hela lagets ansvar skulle vila på mina axlar och att jag var den som skulle rodda allt själv.

Det är och det minsta ett halvtidsjobb periodvis att rodda allt med det och samtidigt är man en marionett åt fruktansvärt dåliga planerare. Har aldrig varit med om maken till värdelös organisation. Dom bestämmer, lägger över på oss/mig och kräver att vi ska ro saker i land.
Dessutom så min kontaktperson har själv dålig koll. Inkonsekvent till tusen. Ibland ska hon hålla i allt och ibland låter hon bara bli. Ganska svårt att veta helt plötsligt att ”nu får du tänka själv”.

Jag gör gärna allt för min kille och vill någon åka med på den resan så varsågod men jag vill inte få skit i nacken för att man inte gör tillräckligt.

Får nog helt enkelt ta mig en funderare om jag vill ställa upp på detta nåt mer. Trist att det blir så när Elias gillar sin handboll så mycket… =(