Tränade en runda i morse med Chippen.
Det hade ju kommit snö och det piggar ju alltid upp, en hund.
Tyvärr blev energin lite missriktad. Blev inte en helt bra träning.

Efter en liten analys av ”problemet” så har jag nog kommit fram till att jag vill för mycket. Inte så att jag känner press men jag vill väldigt mycket. Framför allt vill jag ju framåt, jag vill utvecklas i min träning. Om det sen inte blir SM detta året så må det väl vara hänt. Visst blir det trist om det inte blir, för då spricker ju min plan, men det är helt ärligt inte hela världen.
Vad som däremot är hela världen är ju om inte träningen är kul och utvecklande.

Om det nu är som jag tror,att jag vill FÖR mycket , så är min enda plan att korta in min framtidsplan. Försöka att intala mig att det inte behöver hinnas med i år.
Jag vet att jag är ganska bra på att jobba med mitt psyke så jag kommer att fixa detta.
Det jobbet börjar NU!!