Nu har jag fått känna på några dagar hur det är att föra träningsdagbok.
Måste erkänna att jag tycker det funkar bra, förutom lösbladsvarianten.
Ska bli skönt när den riktiga boken kommer, förhoppningsvis i morgon eller på onsdag.

Jag har i dagarna jobbat mycket på hans snabba starter, kraft i varje steg. Detta tycker jag har varit ganska lätt att få till. Nu känns det bara som att det ska befästas. Fortsätta att vara noga med kriterierna där.
Har även jobbat på att öka hans förväntan. Detta gäller ganska generellt men vi har jobbat i fria följet och vid alla lämnande. I det fria följet har vi även lagt på olika former av realistisk störning som han har klarat utmärkt. I lämnandena så är inte förväntningen påkopplad ännu, vi jobbar vidare på detta.
Vi har fokuserat på raka, snabba konskick. Det går framåt men mycket kvar där innan det sitter i ryggmärgen. Vi har ”tävlat” och det köper han men när vi inte tävlar är det inte lika angeläget.
Idag på träningen kedjade jag tre moment och körde dom gånger två. Dirigerings apportering, fjärr och rutan. Detta måste vi jobba mer på, att inte börja med samma moment som han är van vid, fritt följ.

Ungefär så här har det sett ut de senaste dagarna. Tycker att jag kan känna mig nöjd så här långt.
Fortsättning följer =)