Jag har för första gången i mitt hundträningsliv börjat skriva träningsplanering.
Just nu är det i löspappersform men jag har beställt en ny kalender som ska vara endast till detta.
Jag känner mig lite som en nybörjare i hur jag ska formulera men jag får stappla mig fram i början.

För mig känns detta väldigt strukturerat och inte alls likt hur jag har gjort tidigare. Jag brukar gå på känsla.
Men nu, efter talanglägret, har jag fått andra funderingar. Det känns som att det är små detaljer som behöver rättas till och planen som jag tidigare har haft i huvudet blir nog svår att strukturera om den inte finns i print. Jag tror att nu när jag kommit till detta skedet så är det så små förändringar som sker vid varje träningstilfälle att det är lättare att analysera på detta viset.

Vi får se vart detta leder och om jag kommer att känna att det ger mig mer i min träning. Jag hoppas det =)