Idag har vi späckat schema. Mycket ska göras, allt ska hinnas med.
Blev ju lite knasigt eftersom jag somnade i soffan igår kväll strax efter 22 och vaknade strax efter 02. Lägligt nog så började det en film då som jag fastnade i som sen slutade strax efter 05. Ut med hunden och i säng vid 05.30. Knepig natt!

I alla fall upp 9 och till klubben och träna. Har inte blivit någon träning i veckan för jag har jobbat som en tok, så idag var vi laddade =)

Direkt till Maxi efteråt och inhandla mat till Elias och hans lagkamrater från handbollen. Ikväll ska dom ha övernattning i klubbstugan så jag fick inhandla middag, kvällsmat och frukost. Ganska svårt att beräkna till 15 grabbar men det blir nog bra.

Hem och hämta grabbarna och skjutsa till handbollsmatchen. Hem igen och packa upp mat och laga köttfärssås. Ordna med lite planering för deras uppgifter under kvällen och morgonen och snart iväg och kolla på match nr 2. Sen blir det utfodring i klubbstugan.

Tror att jag kommer att vara ganska nöjd när jag sitter i soffan ikväll, trots att jag är ensam för att mannen jobbar. Kanske blir att jag somnar igen, förmodligen ganska troligt =)