Då har man hunnit jobba en dag efter en fullmatad träningshelg.
Vi har varit uppe i Ludvika och tränat hund hela helgen tillsammans med många duktiga tjejer.

Vi åkte upp i fredags, tidigt. Jag hämtade upp Philippa i Getinge sen bar det iväg, ca 50 mil.
Fredagkvällen bjöd på föreläsning av Anders K, Jämna prestationer, och lite samkväm med gruppen.

Lördagen startade tidigt, tidigare än vad vi hade tänkt. Det blev avfärd mot träningshallen med en motivation som var på topp =)
Det blev en hel dag med massor med bra träning. Hamnade i en fantastisk grupp med goa tjejer och massor med bra tips och träningsinspiration.
Jag körde mycket kontaktövningar som jag ska försöka förbättra med högre förväntan på mig.
Kvällen bjöd på en givande föreläsning av Maria Brandel med temat Lyckas på tävling.

Trötta och nöjda med dagens späckade schema gick man och lade sig med huvudet fullt av tankar kring söndagens träning för Maria B.

Träningen skulle handlad om kedjor, störning och överträning. Vi skulle göra en kedja på tre moment för Maria som hon skulle bedöma och tipsa oss om.
Jag körde dirigeringsapportering, rutan och vittring. Tipsen var att köra mer kedjor där jag inte alltid börjar med samma moment för att få honom att koppla på jobb direkt.
Positiv feedback var att han är säker i sina moment och att jag var en positiv förare. Väldigt roligt att höra eftersom jag har jobbat mycket med mig själv på plan.
I grupperna tränade vi störningsträning, vilket jag tyckte att han klarade ganska bra.

För att summera helgen så måste jag säga att jag är så glad att jag kom med och att jag valde att åka. Ångra mig inte för nåt i världen. Jag har träffat trevliga människor och lärt mig en hel massa samt fått huvudet fullt av inspiration. Jag har fått svar på frågor och fått bekräftat vissa saker.
Jag känner mig säker på vad det är jag vill och jag känner mig motiverad att ta mig dit =)

Mina tankar om träningen framöver är att jag ska få mer tryck i hans rörelser, jobba på hans uthållighet, variera min momentföljd i träningen mer, få bättre fokus och skapa en högre förväntan i momenten, riktad mot mig bl.a.

Nu kör vi mot nya mål!!! =)