Jag konstaterar att min älskade hund inte tycker att jag är så rolig med min lydnadsträning längre =(
Jag är fast besluten att bli mega rolig igen och har lite planer på hur.

Nu har vi en stundande träningshelg framför oss och där tror jag att gnistan i honom kommer automatiskt med hela omgivningen och alla andra träningsekipage.
Framöver kommer jag att bli mer duktig på att variera min träning. Lägga in mer ”oviktig” träning med mindre fokus på nogrannheten. Ska ta upp lite ”cirkuskonster” igen, för kul. Lägga in lite uppletande, mitt i vardagen. Opretentiöst mest allmänt helt enkelt.

Så är planen och jag är övertygad om att den kommer att hålla.
Det har blivit lite för mycket ”allvar” i vårt träningstänk. Kanske det inte har varit lika roligt som det brukar. Nu råder vi bot på detta =) =) =)