Dagens träning blev det egentligen inte så mycket av…
Jag hade vaga ambitioner men tänkte att det kommer nog när vi väl kommer till klubben.
Visst, det gjorde det lite men inte helt.
Anledningarna är väl bl.a att det känns som att det behövs en liten paus, kanske mest i mitt huvud, och att det är så svårt att träna ute just nu. Halva planen är isbelagd, resten är hur hård som helst.

Vi körde i alla fall lite inkallning, han var lite väl taggad så ställandet blev sådär. Växlade med att köra ställande vid sidan, det gick bättre.

Körde kontaktövningar, använde mina klubbkamrater som störning. Jag inser ju att jag har tränat detta alltför lite. Så med tanke på det så är dagens resultat klart godkänt.

Byggde på kontaktövningarna med frittfölj. Körde bara korta sträckor med noggrannhet på kontakten. Känner mig nöjd så långt. Kan ju erkänna att det inte ska mycket till för att han ska tappa fokus. Men nu tar vi tag i det.

Lite zätaträning med fokus på det fria följet som han och jag har slarvat lite med, uppenbarligen. Det är egentligen bara att bli medveten om svagheterna. Man hittar ju lite såna vart eftersom =)

Avslutade med en vittring. Det känns som att självförtroendet är på väg tillbaka där. Verkar som att min dämpade belöning ger resultat. Han får jobba själv och kan börja lita på att han fixar det, själv.

Så trots att jag inte var helt på hugget så blev det lita träning i alla fall. Skönt att se att Chips gnista är där inget fel på. Då har man ju gjort rätt där i alla fall =)