Fy fan för mitt liv idag…

Efter en jobbedag på 10 timmar så kör jag äntligen hem i tät dimma.
Ganska nöjd med dagen trots att den slutade med en tvär kund som blev irriterad över att jag inte kunde dra över på tiden. Hon kom inte i tid men jag skulle stanna över för att hinna med henne… Jaja…

Kör till hanbollen för att hämta Elias med kompis. Väl där så börjar det diskuteras angående salamiförsäljningen. Alla vill inte sälja. Kan man bli trött på människor eller?

När vi kör hem ifrån hanbollen så frågar jag Elias hur det har gått i skolan, om han har gjort läxan o.s.v.
Det visar sig att han har gjort hälften av läxan. DENNA EVIGA LÄXDISKUSSION!!!
Dessutom så har han inte lämnat in läxan som skulle varit lämnad i måndags.
Jag ger snart upp, allvarligt talat. Igår skrev jag ett långt mail till hans engelskfröken om hur jag tycker att inte funkar i skolan. Ännu ingen respons på det, DÅLIGT.
Allvarligt talat så förstår inte jag en lärare som för det första missar, eller åtminstonde inte tar tag i, att Elias har hamnat tre kapitel bak i engelskan. Sen när man lämnar ut en läxa så kollar man inte av att den har blivit gjord. Ingen uppföljning what so ever. Varför ska då jag tjata ihjäl mig här hemma, göra mig ovän med honom och stressa på som en galning för att allt ska hinna bli klart i tid?
Just nu är jag så in i helvetes förbannad att jag inte vet var jag ska bli av.

Sen som om inte det var nog så kommer man hem till dammtussar i drivor och allmänt skitiga golv. Prylar överallt och diskbänken full med grejor. Tvättkorgen full med ovikt tvätt.
Och mannen har dessutom varit ledig idag.
”Nej, men det är helt ok, jag kan ta det. Det är bara snart 13 timmar sedan jag åkte hemifrån.”

Ska jag verkligen behöva skriva checklistor till både mannen och Elias? Kanske får skriva en till mig själv också så att jag inte glömmer att checka alla andra.

Jag är som märkes jävligt upprörd och funderar allvarligt på att säga upp mig från hela SKITEN.

Happy Fucking Valentine!!!