Idag har jag varit med Elias på Svt i Malmö för en casting till barnprogrammet Barda.
Vi skulle vara där 9.30 och spänningen var på topp i bilen ner.

När vi kom dit så var där redan ett gäng spända barn som satt och väntade. Vi var lite tidiga så för att fördriva tiden lite gick vi och köpte fika. Elias var så nervös och spänd att han inte fick ner nåt men tiden gick lite i alla fall.

Så blev det så dags att gå in. Dom kom och hämtade oss och förklarade hur det skulle gå till. Vi föräldrar fick sitta i en liten lunchrestaurang och vänta medans barnen gick iväg på sina intervjuer.
Spännande var det att sitta och vänta. Men till slut kom det en glad kille som tyckte att allt hade gått jättebra.

Nu får vi vänta tills i slutet på mars innan vi vet något  så det är bara att hålla tummar och tår tills dess =) Men kul i alla fall att kommma så här långt. 3500 sökande och 350 st till casting. Utav dessa blir det slutligen 20 st kvar. Vi får se =)