Efter lång dag på jobbet, läxläsning, kvällsmat och nattande så hänger jag i soffan med laptopen i knät.
Sitter och funderar på vad jag ska skriva för inlägg idag.

Jag kan väl i alla fall säga att beskedet om att vi kom med i Talangtruppen har börjat sjunka in.
Det känns som ett spännande äventyr. En helg när jag ska samla på mig så mycket kunskap och erfarenhet som jag bara kan och omvandla det till ett recept för att vi ska kunna bli riktigt, riktigt bra.
Två veckor dit. Undras om man ska kolhydratladda innan =)

Vi har ett par tävlingar innan vi ska dit så fokus ligger på att hålla detaljträningen igång för det. Det blir Oskarström på lördag och Kungsbacka helgen efter det. Nu vill jag att han sköter sig så bra som han har gjort hittills. Från klarhet till klarhet så att vi säkrar upp vår SM-plats.

Mycket på gång i början på detta ”hundår”. Om det börjar så här, var ska det då sluta? =)