Vilken konstig natt det blev.
Somnade i soffanvid 22 tiden igår kväll och vaknade 02.10.
Då fick jag gå ut en sväng med Chippen och sen resten av ”kvällsbestyren”, eftersom det inte var gjort innan. Många gånger har jag tänkt att man skulle tvätta av make up och borsta tänderna tidigt på kvällen så att det är gjort när man börjar kolla tv. Inte kul att göra det när man vaknar i soffan och bara vill i säng. Man piggnar ju till. Inatt behövde ju dessutom Chippen en liten sväng,

Detta resulterade i att när jag väl låg i sängen så hade jag bara 3½ timme kvar att sova. Psykologiskt känns det ju som att natten inte blev längre än så, även om jag redan hade sovit 4 timmar i soffan.

Jag får nog ta tag i detta och införa lite nya kvällsrutiner för mig själv.

Ha en bra dag kära vänner =)
Nu är jag snart pigg och färdeig för en lång jobbedag =)