Då kan jag avslöja för er som inte redan vet ellar har räknat ut vad jag har varit ”hemlig” om.

Jag sökte för andra gången till Talangtruppen i lydnad. Egentligen hade jag bestämt mig för att inte söka igen. Men efter att ha varit uppe på MyDog och träffat Anders K som tyckte att jag skulle söka så startade funderingarna igen.
Att jag inte ville söka igen beror ganska mycket på att det är en större psykisk press, åtminstonde för  mig, än vad jag kunnat tro innan. Det är otroligt påfrestande att gå och vänta på svar och inte kul när man sen inte ”duger till”.

Hur som helst så blev det att jag sökte igen och som jag visste så startade pressen i detsamma. Jag lämnade in min ansökan i sista minuten och efter en vecka skulle man fått svar. Det tog 1½ vecka, som att inte pressen redan var på topp.
Svaret jag fick var att jag kommit med som första reserv. RESERV… det kändes inte bra. Nu kunde jag ju inte lägga pressen bakom mig. I värsta fall kunde den pågå två veckor till…
Detta svaret hade jag inte ens funderat på att jag kunde få. I mitt huvud var det bara ja eller nej men nu blev det kanske. Jag kände mig lite lurad…
Kände att jag behövde fundera över natten på om jag ville fortsätta att utsätta mig för pressen eller om jag helt enkelt skulle tacka nej.

Så kom det då ett mail till, sent, innan jag skulle gå och lägga mig.
En som skulle vara med hade glömt att säga att hon inte kunde så då fick jag hennes plats.

Nu borde jag ju vara jätteglad, det var detta jag ville, men ändå så kändes det inte riktigt så.
Det har varit en vecka av mycket press och känslor och att bli kastad hit och dit i en galen känslokarusell tar på krafterna. Kan det vara så att kraften hade gått ur mig och jag orkade inte bli glad?

Men hur som så är det glada beskedet att jag har blivit antagen till Talantruppen i lydnad och det ska bli väldigt intressant och spännande. Jag hoppas att det kommer att bli precis så bra och roligt som jag vill att det ska bli. Det tänker jag se till att det blir också =)