Känns fortfarande surt att vi nollade sittande i grupp igår…
Jag vet att det kan gå så. Jag vet att vi/han gjorde bra ifrån sig i övrigt. Jag vet, jag vet, jag vet…
Men det hade varit så välbehövliga poäng. Det var ett så snörpligt fel.

Det är inte så att jag går runt och surar, det skulle jag aldrig göra, men jag har svårt att släppa tanken bara.
Min goa hund har varit fantastisk i helgen. Han har sovit borta, innan tävling, utan att påverkas. Han presterade utmärkt i lördags i -14 gr i ridhus, personbästa resultat. Sen går vi in och tar en tävling till på söndagen där han, förutom nollan, skötte sig exemplariskt.

Härligt att veta att han håller ihop under dessa förhållande trots allt. Missen i söndags är svår att förklara, det är bara sånt som kan hända helt enkelt.

Jag kommer att smälta detta och vi kommer igen, såklart =)