Var för skoj skull ute och googlade runt lite på måfå. Kollade vad som hände om jag googlade mitt namn. Tyvärr så konkurerae jag ju med vackra Heidi Klum och Heidi Montag så döm om min förvåning- jag låg inte överst i listan =)
Ja, det kom väl i och för sig inte som en chock, men ändå…
Vad jag mer hittade, som däremot störde mitt sinne på riktigt, var en sida på blogger som hade samma namn som min sida. Hennes adress var lite tillfixad, hidinsideout.blogspot.com. Hur som helst så fick jag ju kolla in den sidan lite =) Verkade ju såklart vara en trevlig tjej och hon är ju trots allt min namne i dubbel bemärkelse.
Nu besitter jag ju ett stort ego, i alla fall om ni frågar andra, så jag vill ju inte att vi på något sätt blir förväxlade med varandra =) Därför har jag nu skaffat mig ett eget domännamn, heidiinsideout.com.
Nu tror jag ju kanske inte att det skulle bli något problem varken utan eller med eget namn men det var lite roligt tyckte jag i alla fall =)
Ändå får man ju säga att det är ganska märkligt att det finns två av mig. På tal om ego =)