Har, som jag sagt tidigare, väldigt mycket i mitt huvud just nu.
Funderar mycket på saker som man kan tycka onödiga, ibland, för inte är det alltid något man kan göra något åt. Men vissa saker kan man ju faktiskt påverka om man bara har kraft, mod och tillräcklig motivation.
Kommer in i svackor om mitt arbete mellan varven. Som dom flesta så blir jag trött på det jag gör ibland. Det brukar vanligtvis gå över men samtidigt får det mig att fundera. Ska jag sluta och göra något annat eller ska jag utveckla och göra något mer.
Jag brukar säga att man ska göra det man är bra på och faktum är att jag är ganska bra på att göra naglar men jag kan ju även bli bra på något annat. Något som kunde kompletera mina naglar.

Vad detta skulle kunna vara ligger i mitt huvud som en liten plan än så länge. Vi får se vad det kan bli av det, vad jag tar mig för och om jag överhuvudtaget tar mig för något.

Än så länge är det bra planer…..