Blev en intressant tur till Båstad idag.
Jag skulle upp gratulera en kund som fyllde 85 år och hade öppethus.
På vägen upp snöade det så att det var svårt att se var man körde och när man kom till den berömda Hallandsåsen så var det ännu värre. Ändå så är där folk som kör som dom stulit bilen. I backen upp blir vi omkörda av en dansk skåpbil och det kändes som att dom totalt missbedömt eller bara struntade i väglaget. Man fick en dålig känsla när man såg den och jag sa till Elias att det där slutar aldrig väl.
När vi är uppe på toppen så ligger dansken två bilar framför oss och får naturligtvis snurr på bilen. Ganska läskigt att se. Som tur var så fick bilen framför oss tillräcklig styrfart och kom om dansken och jag hann försiktigt bromsa så att jag kunde säkert köra om när dansken hade fått stopp på sig.
Det gick ju bra men pulsen steg där för ett litet tag.

Efter kalaset så var det dags att köra hem igen. Vädret var oförändrat så det var till att köra försiktigt med dansken färskt i minnet. Vid Ängelholm stoppar trafiken upp på motorvägen så jag kör av i Strövelstorp och tar gamla vägen till Hbg. När jag kommer till Hasslarp så står bilarna still på vägen. Försiktigt kör jag förbi ovetandes om vad som händer. Det visar sig… Det är slagsmål på öppengata. Med järnrör, 10-15 man med diverse tillhygge och en pittbull, såklart. Highlife i Hasslarp. När jag lämnar denna metropol så möts jag av tre polisbilar med blåljus. Det kunde nog behövas…

Ja, nu är jag hemma i alla fall. Välbehållen och lite förundrad =)