Varit och tränat en sväng på klubben.
Det har mest varit detaljträning dem senaste veckorna så även idag.
Utan någon större förändring så försöker jag få honom att sätta sig snabbt upp från ligg. Idag provade jag att göra det i en liten uppförssluttnig. Tänkte att han kanske skulle få lite mer ”hjälp” bakåt. Jag får säga kanske på den , än så länge. Känns lite desperat men skam den som ger sig.
Jag filar på ställande under gång för att få det rakt och det går framåt med stormsteg faktiskt.
Sen har vi läggandena som jag skulle vilja att han får ner rumpan först och det går väl sådär hittills. Är liksom inte naturligt för honom men vi pysslar vidare där.
Precis som tidigare  håller vi också på med raka sättande. Jag tycker att det går bättre men utan spegel så är det mer än svårt. I helgen nu ska jag ge mig ut på spegeljakt. Måste få till det!
Till sist kollade vi lite på fjärren. Där har jag funderingar kring mina handtecken. Vill inte blanda ihop det med ”snabba uppsättande” och sen vill jag ju samtidigt få in läggande med rumpan först. Så egentligen behöver jag två nya handtecken. Mmm… lite att pillra med.

Får ändå säga att jag är nöjd med träningen och inser att det bara är att fila på. =)