Då var det dags att Hissa & Dissa.
Jag har funderat ganska mycket på detta denna veckan och här kommer det… =)

Veckans Diss: Detta har jag retat mig på massor av gånger. Lite vid olika tillfälle faktiskt. Det handlar för mig om hänsyn till andra människor. Inte så vanligt att man klankar ner på rökare nu för tiden, efter förbudet på restauranger och nattklubbar e.t.c, men det är just detta jag ska göra nu.
Jag kan inte förstå att man som rökare går ut utanför en restaurang för att röka och så stannar man PRECIS utanför. Så antingen när man går in eller ut så blir man tvungen att skära sig igenom dimman.
Ett annat tillfälle när jag inte förstår hur dom tänker, dom där rökarna, är när man ska möta en människa som man av olika anledningar ska sitta nära ett tag. Då måste dom röka ändan in i det sista, i princip släcka cigaretten i sista sekunden. Måste, måste röka ända fram.
Så om än lite slitet uttryck så vill jag dissa hänsynslösa rökare!!!

Veckans Hiss: Då blir det lite roligare igen =) Jag skulle vilja hissa känslan man får i kroppen när man upptäcker, en fredag, att man slutar jobbet en timme tidigare än man trodde och var inställd på.
Härlig (fredags)känsla =)!!!