Idag kom det rejält med snö på åsen när jag körde hem från jobb. Jisses säger jag bara… Gick inte att köra i mer än 60 km/h. Hur som helst kom jag ju hem välbehållen. Ganska intressant också hur vädret kan vara så skiftande, i en mil vräkte snön ner och sen övergick det till snöblandat och så småningom regn. Nu vill jag inte ha vinter med snö, jag vill ha VÅR.

Jag hoppas att det inte håller i sig ens till i morgon gör jag har bokat en ”fotokurs” imorgon och den lär ju inte bli av om detta vädret inte ger sig. Jag som sett fram emot detta så mycket =(

Elias och jag har hunnit med en omgång till med diskussion kring hans läxor. Det är ganska svårt för honom att få in att man inte bara kan läsa läxan utan man måste kunna den också. Men, vi har en ny plan som vi tillsammans kommit överens om. Det blir obligatorisk läxläsning varje dag, en halvtimme på bestämd tid. Tror att detta kan hjälpa honom att
”ta sig tid”.