Hujeda mig vad trött jag blev. Härligt trött måste jag ändå erkänna =)
Det blev en lång dag idag på klubben. Mycket frisk luft och en hel del bra träning.

Dagen började med att jag träffade Gunilla kl 9.30 på klubben. Vi körde detaljträning med raka sättande, både i ingångar och i svängar. Högersvängarna är det stora problemet. Inte lätt att komma till rätta med heller när man är själv. Men Gunilla är lite av en expert på att se när det blir snett, även om det är det lilla minsta, så jag tycker att det blev en riktig kvalitetsträning. Nöta, nöta, nöta…
Vi avslutade träningen med lite uppletande. Tänk att det kan vara så kul =)

Sen skulle jag träffa Eva kl 13. Det var inte lönt att åka hem emellan så vi stannade kvar.
När Eva kom körde vi detaljträning vid ställande under gång, för att han ska ställa sig rakt. Väldigt bra blev det. Vi ”löste knutar” och jag känner att jag har bra verktyg nu för att komma till rätta med det.

Efter 6 timmars träning var vi klara och jag var skitig, trött och kall. Snabbt en runda till Maxi på hemvägen och sen hem och städa sig varm =) Nu sitter jag här i soffan och känner mig ganska ”mosig” men härligt nöjd med dagen. Tack goa träningskompisar för en bra dag. Chip hälsar att han också är trött och nöjd. Han sover gott vid mina fötter nu =)

Fina Kajan

Typisk Kajan pose =)

Sammaras… Visst är dom lika? =)

Vi testar kameran i busfart

Blir inte lika bra varje gång, men en kul bild

Vi lär oss… Full fart =)