Idag körde jag ut och skulle träna med Chippen på klubben, som vanligt =)
Jag hann i princip bara sätta igång så ringde en kompis till Elias och ville att Elias skulle följa med till AquaKul i Malmö. Klart att han ville det, så det var bara att åka hem igen och packa hans väska och leverera honom på utsatt plats.
Tillbaka igen till klubben =)
Vi körde ställande under gång. Fokus på att få till raka ställande. Jag har bytt ”belöningsplacering” och det känns som att vi kommer att komma till rätta med det på det viset.
Fortsatte också vår träning med farten i inkallningen från läggandet. Han har ju en tendens att inte skynda sig nämnvärt sista biten. Även här har jag ändrat på belöningsplaceringen. Tidigare har jag bara belönat bakåt för att få snabba läggande, vilket jag i och för sig har förbätrat i och med det, nu variera jag med det och ”frammåt”, eller bakom mig rättare sagt. Det känns bra.
Sen har vi ju det här med snabba uppsättande från ligg. Ja, det harvar vi vidare med. Kan inte skryta med några stormsteg här precis men jag är inte beredd att ge upp min taktik ännu, så vi kämpar på.
Hann köra igenom dirigeringsapportering, vittring, fjärr, ruta och hoppet också. Hade ingen ”detaljplan” i dessa moment utan ville bara köra igenom det för att hålla minnet färskt. Dessutom gjorde han det riktigt bra=)
Vi avslutade med ett litet uppletande i skogen. Bara för skoj =)
Tragglade inte med våra raka sättande idag för jag känner att jag vill ha hjälp med det och det får jag i morgon. Ska träna med Eva i morgon eftermiddag och hoppas innerligt att Gunilla kommer en runda på förmiddagen. Så om vi har tur så blir det två pass i morgon. Kul!!!