Jaha, då var långledigheten slut för den här gången.
Vad har man då gjort på sin sista lediga dag?
Vi åkte en sväng till klubben i morse. Egentligen så var jag inte särskilt sugen på att träna idag men tänkte att en liten runda kunde vara bra eftersom det inte blir någon riktig träning nu förrän till helgen.
När jag väl kom ut till klubben så blev det en ganska lång, bra och kul träning. Som det kan bli =)
Sen har jag varit hos Maria och fikat en stund. Lika trevligt som vanligt, synd bara att det blir för sällan. Skärpning där!!!
På vägen hem blev det en runda till djuraffären. Vi behövde fylla på lite proviant till våra katter och dessutom behövde vi lite specialmat till Elias små yngel. Nu håller vi tummarna att dom växer sig stora och starka.
Nu sitter jag i soffan, som vanligt, huset är städat, tvätten är snart klar och middagen är intagen.
Ikväll börjar Sveriges Mästerkock, det gillar jag så det ska inte missas.

Så tills vi hörs igen, ha det så bra =)