Tränade i morse i trist väder. Blev ingen lång träning men förhoppningsvis gjorde det nytta =)
Vi körde bara detaljträning idag. Vi utgick från kritiken vi fick på My Dog. Det blev lite svängar för att få till raka sättningar, gick sådär varannan gång. Sen körde vi ställande under gång för att få honom paralell, det gick ganska bra tycker jag. Korta inkallningar är väl inte vår starka sida heller men idag funkade det. Konskick körde vi också mest för att hålla honom uppdaterad där.
Sen behövde jag tydligen träna på att ta lika långa steg i stegförflyttningarna, så det fick jag testa. Märkligt vad det känns konstigt när man ska ändra och göra rätt. Då vet man hur fel det har varit =) Mycket att tänka på.
Jag har ju också börjat pilla på hans uppsättande från liggande. Det känns som att en förändring där ”sitter” långt inne. Vi får gneta vidare ett litet tag annars får vi ändra strategi.
Hann med en hel del ändå tydligen. Vad bra, då känner jag mig nöjd =)