Makalösa Chip =)
Idag har vi gjort vårt livs bästa prestation =) =) =)
Vi har varit på My Dogmässan i Göteborg. Vår första inomhustävling någonsin.
Tror aldrig jag har varit så nervös. Men jag fick ett nytt ledord på vägen, av min kloka syster.
”Gör bara som du brukar”  
Och det gjorde vi =) Trots min nervositet så ställde Chip upp till 100%. Han totalt struntade i att det var hög ljudnivå, domaren som pratade i microfon mitt i programmet, publik som applåderade, hal matta på golvet, pelare mitt i plan, nya regler och luften som är ganska annorlunda mot ute.
Vi började bra redan från början med full pott på gruppmomenten trots att det var en hund som lämnade sittandet och två lade sig ner. På platsen var det en som lämnade och andra hade dubbelkommando på läggandet.
Vi gick ut som ekipage nr 7 av 15 och vi gör en lysande runda med 8 som lägsta poäng. Vi tog ledningen och höll den hela vägen in i ”mål”. Det blev slutligen 278 p.
För mig hade det varit en sån press med hela alltet, och dessutom att det var så många rutinerade som ställde upp, så när jag lämnade plan så brast det för mig. Obeskrivlig lycka för med sig glädjetårar =)
För mig är detta större än mitt Championat i somras. Svårt att förklara men det är så mycket invägt i detta.
Mycket positivt fick jag idag från olika håll så idag har jag fått en överdos i ”egoboost” men jag passar på att njuta av detta så länge ”ångerna” håller i sig =)
Det kommer en film senare på dagens runda, för er som vill kolla =)