Årets första träningspass blev ganska lugnt men utmanande.
Idag var vi återigen på Knutpunkten för att träna ”inomhus” med dess störning. Istället för att köra platsen som vi tidigare gjort så provade vi sittande. Detta var en hel del svårare tyckte Chippen. Vi tränade några gånger och det var mycket folk som rörde sig ikring. Lite mycket störning kanske men jag tyckte han skötte sig fint trots allt.
                                   Så här såg det ut =)

Mammas lille skrutt =)

Han gör sitt bästa. Han tappar lite fokus, får hjälp och hittar rätt igen.
                                          Duktig!

Efter detta körde vi lite fritt följ på torget. Blev en ny miljö det med som provade hans koncentration. Lite publik fick vi också vilket var bra träning för matte. Är stolt och glad över min goa hund =)