Årets sista dag.
Men slutet på något brukar betyda början på något annat =)

Om man ska sammanfatta det gångna året då. Ja, det har ju hänt en hel del, såklart. Om man ska räkna upp en del minnesvärda saker från början till slut så började ju året med vår flytt till Helsingborg.
En resa som förändrade mycket inte minst för Elias. Min älskade goe kille som har fixat detta utmärkt. Inte helt lätt såklart men han har aldrig klagat. Älskar dig mer än livet självt goa unge.
Sen har vi ju haft ett fantastiskt bra tävlingsår, Chip och jag. Vi fick vårt första 1:a pris på Bjuvscupen i somras. Sedan dess har vi avklarat åtta tävlingar och lyckats klara alla med 1:a pris, utom en tävling. Dessutom har vi vunnit alla utom två, som en kul parentes =) Vi fick glädjen att bli SLCH på vår första tävling för Helsingborg i Helsingborg, vilket också var roligt. Vi kom på 4:e plats i DM:et, med endast tre resultat och vi blev årets Lydnadshund på klubben.
Jag är såå nöjd och Chip går från klarhet till klarhet. Ser mycket framemot tävlingsåret 2012 =)
Jobbmässigt har jag haft ett bra år. Trevliga, tacksamma kunder, härliga arbetskamrater och bra väder att pendla i =) Det känns som ett privilegie att få ha så bra flyt som egen företagare så nu kan man bara hoppas att flytet fortsätter trots alla hot om lågkonjuktur.
Helt enkelt har jag haft ett bra år och som det blev sagt i en bra film jag såg en gång, minns ej titeln,
”Hoppas det bästa i ert föregående år blir det sämsta i det kommande”

Nu fick jag titeln i TV-tablån, Long kiss goodnight =)