Då var lugnet här. Jag älskar juldagen =)
Verkar som att många har det som en dag att stilla det dåliga samvetet, för allt man har bombat i sig, med en motionsrunda. Allt funkar idag rullskidor, joggning, promenad, cykling, you name it. Jag har sällan sett så mycket folk ute som är ”duktiga”.

Jag började dagen med att åka till klubben och träna lite med Chippen.
Idag var fokus på just fokus. Vi körde lite kontaktövningar i position fritt följ. Både i sittande vid sidan och i march. Detta måste vi öva mer på, hela tiden, men det gick så bra som jag kunde förvänta mig.
Sen körde vi lite ”ingångar”. Från avstånd, nära och konstiga vinklar. Funkade utmärkt. Får tyvärr inte till sneda ingångar när jag tränar, bara på tävling. Men antaglingen så är det bara att träna på och ytterligare befästa positionen så kommer det förmodligen att funka även på tävling =)
Lite korta inkallningar med ställande. Gick tillbaka till ”där vi startade” och körde dubbelkommando med armen och kastade bollen bakom honom. Vi får utvärdera detta länge fram men det känns bra för tillfället. Såklart inget vi ska fastna i utan bara väcka honom tänkte jag.
En liten runda med fjärr gjorde vi också. Jag har ju länge tränat på tre meter. Nu har jag börjat utöka något för att kolla av. Jag lade ju upp en film från Lillejul på fem och sju meter och idag utökade jag ytterligare. Kolla filmen och se.

Det tar sig sa…… =)