Idag var det första morgonen med snö och halka. Ganska otrevligt uppe på Hallandsåsen. Dom hade inte hunnit ploga norrgående men jag mötte dom på vägen upp, dom var på väg söderut. 
Det fortsatte att snöa mestadels av dagen men det gjorde som det brukade i Skåne, töade bort =(
Slask, slask och åter slask. Mildaste vintern i mannaminne…… eller?

Denna veckan har jag några fullspäckade dagar för alla som vill vara fina till jul. En dag kvar nu sen är det julledighet för mig =) Har lite julklappar som jag måste fixa, får bli torsdagsgöra. Blir till att lämpa över Elias till någon kompis så att vi kan shoppa ifred. Jag, Peter och resten av världen….. =/

Sen börjar det ju bli dags att ta tag i Chippenträningen igen. Han fick en välförtjänt vila i samband med vaccination och sen när han skulle igång så var jag sjuk. Men nu känner jag mig bättre, febern har släppt och kraften börjar återkomma. Torsdag blir startdag =)