Efter min förkylda vecka ska jag nog vara ärlig och säga att det bästa förmodligen hade varit att vila resten av dagen nu.
Vi har varit i Lund idag där Elias har spelat två handbollsmatcher.
Sen har vi varit en snabbsväng på Ikea för att köpa stolar så att alla som kommer ikväll har något att sitta på =)  Lite tur hade vi där att det var ett  av alla deras reapriser så vi kom lindrigt undan och det är ju alltid bra att ha lite extra stolar när man får storfrämmat.
Nu har jag skickat ungarna att handla det sista som behövdes på Ica och sen ska man väl bara snygga till sig lite också innan gänget kommer. Men jag hinner nog lata mig lite i soffan först.
Har ju tre stycken till som också ska fräscha till sig så dom kan ju få ta duschen först, då blir det lite slappetid över för mig =)
Nu får vi se fram emot en trevlig glöggträff med goda vännerna och alla barnen. Kan inte bli fel =)